Kokeneet kuljettajat takaavat palvelun laadu‍‍‍n

Tilaamme ulkopuolisilta kuljetuspalveluja työmailla tarvittavien massojen sekä kiviaineksen kuljetukseen. Omien erikoisautojen hankkiminen ja ylläpito eivät kannata, sillä autoja tarvitaan vain noin kuusi kuukautta vuodesta, eikä niitä voi käyttää muihin tarkoituksiin.

Ostamme Porin Tilausajolta kaikki asfalttimassan kuljetukset. Tarvitsemme kuljetuksia päivittäin asfalttien tekokaudella. Tilausajolta löytyy meidän tarpeisiimme sopiva kalusto sekä ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat erityislaatuisen tavaran kuljetukseen.

Yhteistyömme Porin Tilausajon kanssa on sujunut mutkattomasti. Kertoohan siitä jo noin kolmekymmentä vuotta kestänyt asiakkuussuhdekin.


Lemminkäinen Infra Oy
aluepäällikkö
Jari Soikkeli

"Pitkä asiakassuhde kertoo mutkattomasta yhteistyöstä"

Tule käymään:
Satakunnankatu 43,
28130 Pori

Poikkea kahville, meillä on aina tarjolla tuoretta kahvia!

Soita meille:
040 860 7800

Lähetä sähköpostia:
myynti(at)porintilausajo.fi‍‍‍

► Tutustu henkilökuntaamme.

Seuraa meitä
Facebookissa!

2016 | Porin Tilausajo Oy | www.porintilausajo.fi | Kiitos käynnistä!

Tavarakuljetukset

Kuljetamme kaikki koneet, laitteet ja tavarat haluamaasi paikkaan niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Pikakuljetukset

Kuljetamme pikana tärkeät ja kiireelliset lähetykset. Lähetyksesi pääsee välittömästi matkaan ja määränpäähän. Jos tarvitset pikakuljetusta tuotteidesi kuljetukseen, ota yhteyttä myyntiin, niin järjestämme haluamasi kuljetukset pikaisesti perille.  

Paikalliskuljetukset

Toimitamme paikalliskuljetuksia Porin kaupungin alueella ja ympäri Satakuntaa. Paikalliskuljetuksella pikkupaketit saadaan liikkumaan edullisesti aikataulun mukaan ympäri Satakuntaa. Pyydä tarjous paikalliskuljetuksista: 040 578 3738.

Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset toimitamme osakkaamme Transporin kautta. Transpori on Fennoroadin alueliikennöitsijä, ja hyödyntää Fennoroadin valtakunnallista verkkoa kuljetuksissa.

Vakioreitit

Konttikuljetuspalvelut

Toimimme konttienkuljettajina pääsääntöisesti Porin ja Rauman satamien talousalueilla (länsirannikolla), mutta toimintamme ulottuu tarvittaessa koko maan kattavasti. Konttikuljetuspalveluissa on asiakkaittemme käytössä viiden osakasyhtiömme kuljetuskalusto muun muassa vetäjiä, puoli- ja täysperävaunuja. Asiakaskonttien säilytysalueella konttidepossa on kuormaaja ja trukki (28t) sekä 2 kurottajaa.

Massakuljetukset

Toimitamme suurimmatkin massakuljetukset täyskuormakuljetuksina Satakunnassa ja Satakunnasta ympäri Suomea. Massakuljetukset hoidamme osakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kalustolla.

Erikoiskuljetukset

Hoidamme ylileveät ja ylikorkeat sekä erikoiskuljetukset osakkaidemme kalustolla Satakunnassa ja Satakunnasta ympäri Suomea. Määrittelemme tapauskohtaisesti hinnan ja kaluston, sekä tarvittaessa etuauton kuljetukseen.

Nosturiautot


Lue lisää kuljetuspalveluistamme:

Maansiirtokuljetukset

Ateriakuljetukset

Tavarakuljetukset:

- Pikakuljetukset

- Paikalliskuljetukset

- Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

- Konttikuljetukset

- Massakuljetukset

- Erikoiskuljetukset

ASIAKASCASE

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus